پنج روش برای داشتن ازدواج موفق
ازدواج معمولا دو انسان متفاوت را به هم ارتباط می دهد. جای تعجب نیست که درگیریهایی که در این ارتباط اتفاق بیافتد. ولی با رعایت کردن چند مورد می توانید ازدواج تان را تقویت کنید.. این روش ها برای داشتن خوشبختی و ازدواج سالم به شما کمک می کند.
1. یادگیری مقابله با مشکلات
حتی در شادترین ازدواج ها نیز چالش به وجود می آید واختلافات می تواند روابط را تحت تاثیر قرار دهد. شما یاد می گیرد که مشکلات را به صورت منطقی و نه به صورت مقابله ای رفع کنید. سعی کنید که به نظرات شریک زندگیتان گوش دهید و نظرات او را جویا شوید. سپس از او بخواهید که به نظرات و شرایط شما گوش دهد و توجه کند. ابراز نظرها به صورت منطقی می تواند به شما کمک کند که تجزیه و تحلیل کنید که چه چیز متفاوتی بین شما و همسرتان به وجود آمده است.
2- صبور باشید
صبوری در رابطه با شریک زندگی تان به شما فرصت می دهد که بیشتر در مورد یکدیگر بدانید، و می فهمید که چگونه مشکلات به وجود آمده اند. در نتیجه شما آگاهی عمیق تری نسبت به شریک زندگی تان پیدا می کنید و راه حلی برای حل مشکلات پیدا می کنید. این مسئله به شما کمک بزرگی می کند تا ازدواج صلح امیز و عاشقانه داشته باشید.
3- مثبت اندیش باشید
مثبت نگری باعث می شود در اغلب مواقع کارهایی انجام دهید که به نظر غیر ممکن می آید. اگر شما در مورد ازدواجتان افکار مثبتی داشته باشید شما در رسیدن به دلایل مثبت پافشاری بیشتری خواهید داشت. مطالعات نشان داده است که کسانی که در رابطه با دیگران افکار مثبتی دارند زندگی مناسبتری با شریک زندگی شان دارند. مثبت نگری باعث می شود که شما و شریک زندگی تان اراده بیشتری در حل مشکلات غیر قابل پیش بینی در زندگی و ازدواج داشته باشید.
4- بخشنده باشید
بشر جایز الخطاست و برخی مواقع افراد کارهایی انجام می دهند که شریک زندگی شان ناراحت می شود.برای داشتن یک ازدواج تحمل و بخشش باید در هسته ی اصلی رابطه مشترک باشد. کینه ورزی تنها باعث آسیب زدن به روابط می شود، و موجب مقابله و حتی تمام شدن زندگی مشترک می شود. به هر حال شما می توانید و باید یاد بگیرید که بخشنده باشید. هیچ کس کامل نیست، ولی اگر شما می توانید بخشنده باشید این مسئله می تواند به رابطه شما با شریک زندگی تان استحکام ببخشد.
5- به راحتی تسلیم نشوید
ازدواج به معنی انتخاب یک شریک زندگی برای همراه شدن با یکدیگر در زندگی است. متحد بودن در زندگی باعث می شود که در مقابله با مشکلات قوی تر باشید. حل کردن مشکلات در زندگی باعث می شود که شما در ارتباطات بهتر و قوی تر باشید. با اولین درجا زدن در زندگی تسلیم نشوید و با یکدیگر همکاری کنید و نسبت به زندگی تان تعهد داشته باشید.
ازدواج یک چیز گرانبهایی است که شما خودتان و شریک زندگیتان آن را به دست آورده اید. این پروسه همیشه به آسانی به دست نمی آید، ولی وقتی به صورت منطقی آن را به دست می آورید می تواند برای شما یک پاداش باشد. یاد بگیرید که مشکلات را با یکدیگر حل کنید. در رابطه با شریک زندگیتان صبور باشید، و به شریک زندگی تان شانسی برای رشد و شکوفایی در ارتباطتان بدهید. نزدیکی مثبت باعث می شود که امیدواری نسبت به ازدواجتان بیشتر شود، و دوام ارتباط زناشویی بیشتر شود. برنده ها زود تسلیم نمی شوند، بنابراین با یکدیگر همکاری کنید تا یک ازدواج قوی، موفق و مهم تر از همه شادی داشته باشید.
منبع: com.مشاوره-ازواج
خیلی از این مطلبا خوشم میاد
سلام به همگی ، من فکر میکنم برای ازدواج آدم باید به یک ظرفیت مطلوب برسه ، بعد از اینکه این ظرفیتو تو خودمون به وجود آوردیم و قاطعانه تصمیم گرفتیم که ازدواج کنیم دنبال مورد مناسب بگردیم.به نظر من اگه دختر و پسر تو عقایدشون با هم تناسب داشته باشن نیمی از مشکلاتشون حل میشه.پس سعی کنیم قبل از همه چی باورهامون به هم نزدیگ کنیم.با آرزوی سعادت ابدی برای همتون
سلام، به نظر من ازدواج باید بیشتر رو حساب عقل باشه تا احساسات ، اگه با احساس جلو بریم برای بدترین معایب هم یه دلیل قانع کنند پیدا میکنیم بعد از مدتی ممکن پشیمون بشیم که دیکه خیلی دیر
من 25 سالمه و مجرد هستم .به نظر من اگر قبل از انتخاب دختر و پسر هم فکر باشند.( تفاهم داشته باشند) و از روحیات هم شناخت کافی داشته باشند همه چیز در زندگی زناشویی با درست بیان کردن و خوش اخلاقی و کمی گذشت حل می شود.
من دو سه ساله که نامزد کردم اما الان پشیمون شدم چون نامزدم بهم چند تا دروغ گفته که اعصابم رو بهم ریخته با اینکه خیلی دوستش دارم ولی نمیتونم ادامه بدم
به نظر من اگر آدم ها کمی از خود خواهی منفی شون کم کنن و در مورد همدیگه به عدل و انصاف قضاوت کنن هیچ وقت هیچ کدوم از طرفین احساس نمیکنه که حقش پایمال شده و به درکی نسبی در مورد همدیگه میرسن.
ازدواج اگر عاقلانه و از روی عقل صورت بگیره خیلی خوبه.آشنایی های خیابانی و احساساتی همیشه مشکل سازه.
خوب بود.به نظرم جوانان قبل از ازدواج با مطالعه و اطلاعات کافی اقدام به ازدواج کنند.(با آرزوی خوشبختی برای همه دختر و پسرهای عزیز)
خب دلیل مادرتون چیه که نمیذاره؟آیا دلیل خاصی داره؟
خانم فاطمه خانواده هیچ وقت بدی فرزندشان را نمی خواهند ولی نظر فرزند در این موارد مهم است اگر به سخنان شما توجه نکردند به والدین خود اعتراض می توانید کنید.
سلام به نظر شما من چی کار کنم تا حالا چندین خواستگار داشتم اما مادرم حتی اجازه نمیده من فکر کنم نمیذاره بیان هم دیگه رو ببینیم
به نظر من در درجه اول باید هر کس شناخت دقیق از خودش داشته باشه و اینکه چه معیاری تو انتخاب واسش مهمه هر انتخابی بر اساس اصول و منطق موفق تره
از نظر روانشناسان زن ها زودتر از مردها نسبت به مسائل زندگی عاقل تر می شوند ودرکشان از مسائل درون خانواده و زندگی عمیق تر سات ؛ بنابراین مسئولیت پذیرند و یا بیشتر در این زمینه ها فکر می کنند.حال اگر زنی چند سالی بزرگتر باشد، به طور ناخود آگاه انتظار دارد که مرد هم همانند او فکر کند و مسائل را بسنجد برای همین زمانی که انتظارش برآورده نمی شود.، این تصور تداعی می شود که مرد نسبت به خانه و خانواده بی مسئولیت است و در نهایت تنش فضای خانواده را پر می کند.از سوی دیگر ، مردی با زن بزرگتر از خودش ازدواج می کند ، ممکن است پس از چند سال زندگی ، با فرسوده شدن جسم زن، احساس ضرر می کند.به همه این موارد سال های محدود فرزند آوری در زنان و نامحدود مردان را از نظر نباید دور داشت.در مواردی که زن اختلاف سنی زیادی با شوهرش دارد ممکن است باروری اش به دلایل مختلف به تاخیر افتد و برای همیشه امکان مادر شدن را از دست بدهد.
مشکلات این گونه ازدواج ها عدم پذیرش اقتدار و مدیریت است.در این ازدواج ها به نوعی جابه جایی نقش ها اتفاق می افتد و معمولا زنان در این ازدواج ها خواسته ها و یا ناخواسته به دلایل سن بالاتر نقش مادرانه، توصیه گرانه پیدا می کنند و این از نظر روانشناختی محل یک زندگی خوب و خوشبخت خواهد بود.
مطمئن باشید با گذشت زمان مشکل پیدا خواهید کرد این عشق زودگذر است چشمها حقایق رو نمی بینند در ضمن خانم ها سریع تر شکسته می شوند اینها چیز هایی است که در حال تجربه هستم
من با فردی آشنا شدم که خیلی خوب میتونیم همدیگر رو درک کنیم .خوب می تونیم اختلافاتمون رو با هم حل کنیم خواسته هامون رو برای هم مطرح کنیم.ما حس میکنیم میتونیم با هم زندگی خوبی داشته باشیم اما این آقا از من کوچیک تره و این قضیه منو نگران میکنه.لطفا کمکم کنید.
مطالب بسیار خوب و مورد پسندی بود نظر من این است که اعتماد به همدیگر می تواند باعث موفقیت شود.
سلام خدا رو شاهد میگیرم ازدواج اینترنتی زهر است برای دختر خصوصا چرا که من خودم پسرم و برخی پسرا گرگ هستن و هوس باز
با سلام اگه میشه درباره ازدواج اینترنتی توضیح بدید و اینکه میشه بدون مشکلی شریک زندگی و همسر آینده خودمون رو از این طریق پیدا کنیم.؟ یعنی از این راه ازدواج موفقی داشته باشیم
حرف دلم رو زدی …ای کاش همه زوج ها چه زن چه مرد هر دو همدیگه رو درک می کردند.
درک متقابل خیلی مهمه اینکه هر کدوم از زوجین طوری رفتار کنن که میخوان طرف مقابل باهاشون رفتار کنه.
سلام مطلب خوبی بود.من به عقیده ی خودم میگم که زندگی به دو بخش کلی تقسیم میشه ( در مورد ازدواج و همسر) مسائل اصلی و مسائل فرعی دقیقا مثل دین که اصول و فروع دین داره…همونطور که میدونید تقلید در اصل جایز نیست و اصول دین از زمان پیامبر تا الان برای همه یکسان بوده…پس در مورد ازدواج به اصولی که برای خودتون دارید پایبند باشین و دقت کنید که طرف مقابل هم مثل شما باشه! مثلا اگر شما حجاب خیلی سنگین رو می پسندی نرو سراغ کسی که حجاب چندانی نداره و خودت رو گول نزن که حالا بعدا درست میشه.سعی کن طرفت رو همونجوری که هست بپذیری.و در مورد مسائل فرعی هم به سادگی و با کمی گذشت میشه به تفاهم رسید.مثلا شما از فلان غذا خوشت نمیاد خب این موضوع مهمی نیست.2 دفه همسرتون درست نمیکنه دو دفه هم شما چشمت رو ببند و بخور ولی اگر در اصول یکی نباشین همین مسائل به ظاهر خنده دار تبدیل میشه به مشکلات خیلی بزرگ.
مطالب خیلی خوبی دارید یعنی حداقلش واسه من خوبه که در شرف ازدواج هستم چون من نمیتونستم درست با نامزدم حرف بزنم یا حرف که میزدم اشتباه بود و خیلی مواقع ازم ناراحت می شد به خاطر مطالب خوبتون ممنون.
خیلی مطلب خوبی بود.از مشاوران تشکر میکنم.به نظر من دختر و پسر قبل ازدواج باید همدیگه رو به خوبی بشناسن اما در محیطی سالم و با اجازه والدین عزیز با آرزویخوشبختی برای همه دوستان.
ای کاش این عشق همیشگی بود همیشه عشق با گذشت زمان کمرنگ میشه این ثابت شده است به شرط اینکه ما دنبال استفاده از تجربیات دیگران باشیم.
به نظر من زندگی یعنی عشق و دئست داشتن
اگه مادرها بی مورد در زندگی فرزندشون دخالت نکنند خیلی بهتر میشه مخصوصا مادر دختر خانم .من 24 سال است که خانه دار هستم و 3 فرزند دارم اگر چه ازدواجم در سن 15 سالگی بود و تا کنون همسرم اذیتم نکرده و خیلی ازش راضی هستم و با اینکه تفاوت سنی مان 9 سال است حالا می فهمم که مادرم چقدر در زندگیم من دخالت های بی جا داشته است و همسر مهربانم به خاطر من تحمل کرده و من هم او را اذیت کردم بدون فکر حرفهای مادرم را در زندگی ام پیاده میکردم از همسر عزیزم به خاطر فهم بالا و صبر زیادش تشکر می کنم.
این موضوع بستگی به افراد دارد .زوج های موفق قبل از مراجعه به مشاور و بررسی مشکلات پیش آمده به دادگاه نمی روند تا سند طلاق را امضا کنند بلکه می کوشند تا مشکلات را به بهترین شکل ممکن حل کنند.البته مشاور به شرطی کمک کننده است که طرفین خودشان بخواهند بحران را حل کنند و به تکنیک های توصیه شده به خوبی عمل کنند.متاسفانه در کشور ما زن و شوهر زمانی به مشاور مراجعه می کنند که به بن بست رسیده اند و به مشاور نیاز دارند تا حکم طلاق آنها را تایید کند.در این شرایط کاری از دست بهترین و خبره ترین مشاور هم بر نمی آید اما اگر زن و شوهر نه برای خراب کردن رابطه بلکه برای حفظ آن به مراکز مشاوره مراجعه می کنند قطعا نتیجه خواهند گرفت و می توانند ازدواج و زندگی موفقی داشته باشند.
حالا بنا به دلایلی به این نتیجه رسیدیم که ازدواج ناموفقی داشته ایم یا اینکه دیگر زندگی مشترک موفقی نداریم.در این شرایط مراجعه به یک مشاور خانواده می تواند رهگشا باشد؟
زن و شوهر باید هر چند وقت یک بار گرد و خاک زندگی مشکترک را بگیرند و با ایجاد تنوع، نگذارند عشق به عادت صرف تبدیل شود.البته عادتی که توام با عشق باشد نشانه ای از یک زندگی مشترک موفق است و نمی توان از آن خرده گرفت و اصلا اجتناب ناپذیر است.توصیه من به همه زوج ها این است که مثلا 2 هفته از هم دور شوند تا با یک تیر دو نشان بزنند.به این معنا که هم میزان عشق و دلبستگی طرف مقابل را بسنجند و هم مانع شوند تا عشق آنها به یک عادت صرف تبدیل شود.البته نباید فراموش کنیم که پایه یک ازدواج موفق شناخت و پایه یک زندگی موفق عشق ، اعتماد ، گذشت و صداقت است.در واقع یک زوج موفق خواسته ها و انتظارات خود را به صراحت می گویند .استقلال و فردیت خود را در طول زندگی مشترک حفظ می کنند و به حریم خصوصی طرف مقابل احترام می گذارند .روش های حل اختلاف را می آموزند و به کار می گیرند و برای حفظ رابطه تلاش می کنند و نمی گذارند عادت جایگزین عشق آنها شود.
بسیاری از افراد بر این باورند در طول زندگی مشترک عشق جای خود را به عادت می دهد.آیا این عادت در تعریف زندگی موفق جایگاهی دارد؟
این موضوع بستگی دارد که ازدواج موفق از دیدگاه طرفین چه تعریفی داشته و چگونه شکل گرفته است.اغلب ازدواج ها مبتنی بر عشق و بدون شناخت کافی از طرف مقابل شاید در اوایل ، یک ازدواج موفق باشد اما همان طور که گفتم داشتن یک زندگی موفق را تضمین نمی کند و بحث ها و بگو مگو ها و دعواها مدت کوتاهی پس از ازدواج آغاز می شود.از طرفی یک ازدواج موفق زمانی به یک زندگی موفق ختم می شود که زن و شوهر مهارت حل مساله و همدلی را بیاموزند و در زندگی مشترک آنها را به کار بگیرند .ببینید ، ما باید یاد بگیریم به مسایل از دیدگاه فرد مقابل نگاه کنیم، به احساسات و خواسته های طرف مقابل احترام بگذاریم.زمانی که عصبانی هستیم روی خواسته هایمان پافشاری نکنیم.با بروز کوچکترین مشکلی یک گفت و گوی منطقی داشته باشیم.به جای شنیدن ، مهارت گوش کردن را یاد بگیریم و در زندگی مشترک کمان گذشت کنیم و مسایل جزیی و پیش پا افتاده را به جنجال و کشمکش تبدیل نکنیم.
آیا این ممکن است که یک ازدواج موفق به یک زندگی مشترک ناموفق ختم شود؟
مهم ترین قدم، رسیدن به خود آگاهی و طی کردن مراحل خود شناسی است. فرد باید قبل از هر انتخابی ، نقاط ضعف و قوت خود را به طور کامل بشناسد، هدف و ارزش های زندگی اش را مشخص کند و با شناسایی ملاک های یک انتخاب موفق دست به انتخاب شایسته بزند.ما معتقدیم فردی می تواند انتخاب شود و دست به انتخاب بزند که مراحل 5 گانه بلوغ (رشد جسمانی، عقلانی ، اجتماعی ، اخلاقی، عاطفی و روانی) را گذرانده باشد. البته نمی توان این موضوع را نادیده گرفت که هیچ انسانی کامل نیست و باید فردی را انتخاب کنیم که تا حد ممکن به ایده آل های ما نزدیک باشد اما هیچ صددرصدی وجود ندارد.در کنار این موضوع داشتن شرایط روانی مناسب ، تطابق فرهنگی، اجتماعی و خانوادگی ، داشتن شخصیتی سالم و با ثبات و درک متقابل تفاوت های میان زن و مرد از جمله پیش شرط های یک انتخاب مناسب است که می تواند به یک شخصیت مناسب برسد.رنگ عشق به خود بگیرد و یک ازدواج موفق را رقم بزند.در عین حال ما باید مطمئن شویم که طرف مقابل ما در کنار یک همسر خوب بودن ، می تواند یک مادر یا پدر خوب هم باشد.
برای رسیدن به این شناخت ، چه پیش شرط هایی لازم است؟
مهم ترین نکته برای داشتن یک ازدواج موفق این است که شناخت مقدم بر عشق باشد .به عبارت دیگر یک انتخاب درست بر مبنای شناخت شکل می گیرد و بعد از شناخت طرف مقابل ، عشق به وجود می آید.متاسفانه این روزها دختر ها و پسر ها اول عشق را تجربه می کنند و بر پایه آن می خواهند به شناخت برسند و این در حالی است که این عشق ظاهری چشم آنها را روی حقایق و عیب های طرف مقابل می بندد و در مدت کوتاهی پس از آغاز زندگی مشترکشان با این نتیجه می رسند.که عشق برای خوشبخت شدن کافی نیست و ادامه زندگی برایشان غیر ممکن می شود.البته این طور نیست که مشکلات پیش آمده قبل از ازدواج و در دوران دوستی و نامزدی وجود نداشته بلکه دوست داشتن های بدون شناخت و دلبستگی های احساسی مانع شده تا طرفین واقع بین باشند و عیب های طرف مقابل خود را ببینند و اگر هم دیده اند از آن چشم پوشی کرده اند.
بنابراین یک انتخاب موفق باید چه ویژگی هایی داشته باشد؟
ازدواج موفق به یک انتخاب صحیح و با تدبیر برمی گردد.متاسفانه بسیاری از افراد ازدواج را وسیله ای برای رسیدن به اهداف خود می دانند و بر این باورند ازدواج موفق ، ازدواجی است که مشکلات دوران تجرد را از بین ببرد.به عنوان نمونه تامین نیازهای مادی و جسمانی ، برخورداری از موقعیت اجتماعی بهتر، فرار از مشکلات خانوادکی دوران مجردی ، داشتن یک همسر زیبا برای خود نمایی ، فرار از تنهایی و مسایلی از این قبیل را ملاک اصلی ازدواج قرار می دهند و چه بسیار ازدواج هایی که به دلیل این باورهای نادرست به طلاق منجر شده است.
سلام خدمت مشاور عزیز
اگه ممکنه بگید که شمااز ازدواج موفق چه تعریفی دارید؟
– آنها گذشت بسیار دارند و از عیوب یکدیگر می گذرند.آنها تغییرات یکدیگر را می پذیرند و به عقاید یکدیگر احترام می گذارند.
– آنها می دانند که کسی کامل نیست و همه افراد دارای عیوبی هستند و باید از این عیوب گذشت و برای رفع این عیوب تلاش نمود.
– آنها گوش دادن را آموخته اند و اجازه نمی دهند که فاصله شان از یکدیگر زیاد شود .برای بهتر زیستن بسیار بشویم و نه اینکه بگوییم آنها از کارهای خوب یکدیگر تعریف می کنند و خوب می دانند چگونه یکدیگر را تحسین نمایند.
– آنها به یکدیگر دروغ نمی گویند و اعتماد بین خودشان را خدشه نمی کنند.
هر روز حداقل 10 دقیقه در مورد مسایلی غیر از کار ، خانواده ، وظابف و رابطه تان صحبت کنید.برخی افراد فکر می کنند همیشه در حال برقراری ارتباط با همسرشان هستند در حالی که در واقع در حال انجام کارهای روزمره اند.ارتباط برقرار کردن واقعی یهنی اینکه شما در رابطه با موضوعاتی خصوصی ، اهداف و رویاهایتان با همسرتان صحبت کنید.
– به خانواده های یکدیگر احترام می گذارند و برای آنها ارزش قایلند.
– برای حل مشکلات خود مطالعه می کنند و با هم به مشاوره می روند در صورتی که ضرورت داشته باشند.
– آنها قدر یکدیگر را می دانند و سعی می کنند برای بهتر زیستن به یکدیگر محبت کنند.
با سلام چطوره آدم بعضی از زوج های اطراف خودش رو میبینه که خیلی خوشبخت هستن و ازدواج موفقی داشتن و بعضیا کاملا برعکس به نظر شما دلیل اصلی آنهایی که خوشبخت و راضی هستند چی میتونه باشه؟
نکات زیر را بخوانید و به آنها عمل کنید :
1- مسایل کوچک را سرسری نگیرید
شاید به نظرتان برخی مسایل آنقدر کوچک اند که نمی توانند باعث دعوا شوند اما کاملا برعکس گاهی نگذاشتن ظرف ها در ظرفشویی یا در آوردن کفش در مکانی نامناسب ، باعث دعواهای بزرگی می شود.پس اجازه ندهید مشکلات بی اهمیت صمیمیت تان را از بین ببرد و با گذشت زمان شما را از هم دور کند.
2-ابراز علاقه کنید
برای خوشبخت بودن در یک رابطه لازم است هر روز پیام مثبت دریافت کنید.بیان جملاتی نظیر دوستت دارم ، دلم برایت تنگ شده ، احساس خوبی به من می دهی یا خرید یک هدیه ، می تواند عشق را شعله ور کند.در میان زوج هایی که زنان به همسرانشان ابراز علاقه نمی کنند ، میزان طلاق دو برابر است.
3- ابراز احساسات را نادیده نگیرید
مردان با درست کردن میز شکسته آشپزخانه ممکن است علاقه خود را به همسرشان نشان دهند در صورتی که زنان با بیان کلمات این کار را می کنند.
4- صحبت کنید
هر روز حداقل 10 دقیقه در مورد مسایلی غیر از کار، خانواده ، وظایف و رابطه تان صحبت کنید.برخی افراد فکر می کنند همیشه در حال برقراری ارتباط با همسرشان هستند در حالی که در واقع در حال انجام کارهای روزمره اند.ارتباط برقرار کردن واقعی یعنی اینکه شما در رابطه با موضوعات خصوصی ، اهداف و رویاهایتان با همسرتان صحبت کنید.
5- از روزمرگی فرار کنید
تمامی روابط ابتدا و انتهایی دارند.زوج هایی که در روزمرگی بمانند به انتهای خط می رسند و روز مرگی خوشبختی آنها را در خود دفن می کند.اگر می خواهید رابطه خوشبختی داشته باشید.باید کاری کنید زوج شما احساس بی حوصلگی نکند و از روزمرگی بیرون بیاید.چه عیبی دارد هر از چند گاهی کاری انجام دهید که عادت به انجام آن نداشته اید .با هم به پارک بروید و بدمینتون بازی کنید.
6- به موقع دعوا کنید
اگر از چیزی ناراحتید موقع مناسبی برای پیش کشیدن آن پیدا کنید.در مورد آنچه می خواهید بگویید درست فکر کنید.بعد از اتمام بحث هم حتی اگر شما آغازگر بحث نبوده اید یا مقصر نیستید ، عذر خواهی کنید.اگر دعوا را درست اداره نکنید به مرور رابطه بین شما و همسرتان سرد می شود.
7- روی منفی ها تمرکز نکنید
برای انجام فعالیت های مثبت وقتی تعیین کنید و تمام تمرکزتان روی حذف منفی ها نگذارید.اشتباه بسیاری از زوج ها این است که روی امور منفی زندگی و حذف آنها تمرکز می کنند.به جای اینکه تمام مدت به دنبال حل مشکلات زندگی باشید به لذایذ آن، دوستی ها و احساسات تان بها دهید تا ببینید مشکلات چه راحت از سر راه کنار می روند.
سلام من و همسرم یک ساله ازدواج کردیم اوایل رابطه خیلی گرم و خوبی داشتیم ولی اکنون مثل گذشته گرم و صمیمی نیستیم و رابطه مان تا حدودی سرد شده به نظر شما باید چیکار کنیم که به رابطه گرم و صمیمی قبل برگردیم؟