10 راه های مقابله با عصبانیت شوهر| نجات زندگی مشترک

خشم یک احساس قدرتمند است که اگر تحت کنترل نباشد می تواند به احساسات طرف مقابل آسیب برساند، بنابراین مقابله با عصبانیت شوهر سخت می باشد. عصبانیت ممکن است باعث شود شما صبر خود را از دست داده و چیزهای ناپسندی را به شریک زندگی خود بگویید که برای همیشه به رابطه آسیب برساند. اگر در چنین موقعیتی هستید، این مقاله را بخوانید تا در مورد روش‌های موثر مقابله با شوهر یا همسر عصبانی را یاد بگیرید.


وقتی مرد عصبانی است چه کنیم| نحوه برخورد با شوهر عصبی نی نی سایت

1. آرامش خود را حفظ کنید.

تا آنجایی که ممکن است از عصبانی شدن خودداری کنید. اگر بتوانید آرام بمانید، بهتر می توانید فکر کنید و شرایط را کنترل می کنید.

2. از دید او به قضیه نگاه کنید

دلیل عصبانیت شوهرت چیست؟ آیا او یک روز بد در محل کار داشته است؟ آیا او خسته می باشد؟ آیا او نگران امور مالی است؟ علت عصبانیت او هرگز عصبانیت او را توجیه نمی کند، اما پی بردن به محرک عصبانیت می تواند به شما کمک کند درباره مشکلات او صحبت کنید و مشکل اصلی را ریشه کن کنید.

3. او را سرزنش نکنید.

ممکن است بخواهید با گفتن جملاتی مانند «آرام باش» خشم او را کنترل کنید، این ایده خوبی نیست. اگر می‌خواهید به او کمک کنید تا خشم خود را برطرف کند، بگویید: «خوب، به نظر ناراحت هستی. واقعا مشکل چیست؟»

4. احترام یکدیگر را حفظ کنید| شوهر عصبانی نی نی سایت

همه ما هنگام عصبانیت چیزهایی گفته ایم که بعدا از آن ها پشیمان شده ایم. پس اگر شوهرتان حرف ناشایست یا آزاردهنده ای زد و متوجه شد که کاری که انجام داده اشتباه بوده و عذرخواهی کرد او را درک کنید. با این حال، حتی در این صورت، اشکالی ندارد که بگویید: « عذرخواهی تو را می پذیرم می‌دانم که وقتی این حرف را زدی عصبانی بودی، اما این حرف یا کار تو به احساسات من آسیب زد.»

5. ذهن خوانی نکنید

ممکن است چند ماه یا چند سال از ازدواج شما گذشته باشد و تصور کنید می توانید فکر همسرتان را بخوانید، اما این کار را نکنید. همیشه احساسات و فکر همسرتان را از خودش بپرسید، ناراحتی او را درک کنید و منطقی به بررسی اوضاع بپردازید.

6. تعیین مرز| شوهر عصبانی نی نی سایت

در هنگام آرامش برای رابطه خود مرزهایی تعیین کنید و مطمئن شوید که همسرتان نیز آن ها را درک و قبول کرده است. به یاد داشته باشید که رابطه برای رشد و پیشرفت به احترام نیاز دارد، بنابراین به یکدیگر احترام گذاشته و حتی در هنگام دعوا نیز این خط قرمز ها را رعایت کنید.

7. تمرین فعالیت های آرام بخش| شوهر عصبانی نی نی سایت

با تحقیق می توانید راه ها و فعالیت های زیادی را کشف کنید که باعث افزایش آرامش می شود، ورزش، قدم زدن، یوگا و ماساژ می تواند جزو این موارد باشد. روانشناسان نیز راهکارهای متفاوت و موثری برای کنترل خشم توصیه می کنند.

8. هرگز بی احترامی را تحمل نکنید

مهم نیست چقدر رفتار پرخاشگرانه همسرتان را تحمل می کنید، هرگز بی احترامی را تحمل نکنید. اگر شروع به تحمل این موضوع کنید، به طور غیرمستقیم به همسرتان می گویید که او می تواند به شما توهین کرده و سپس عذرخواهی کند. اگر احساس می کنید که شریک زندگیتان به شما بی احترامی می کند، همیشه موضع بگیرید و به او بگویید که از حرف یا حرکت او ناراحت شده اید. از کلماتی مانند «این قابل قبول نیست» یا «ما می توانیم بعد از آرام شدن شما بحث خود را ادامه بدهیم» استفاده کنید و سپس اتاق را ترک کنید.

9. روی چیزهای خوب تمرکز کنید

ممکن است شریک زندگی تان اغلب عصبانی شود، اما دلیل عصبانیت او ممکن است محبت و مراقبت باشد. روی احساسات مثبت سرمایه گذاری کنید و سعی کنید آن ها را پرورش دهید. خیلی زود، شما شروع به دیدن عشق و محبت همسرتان خواهید کرد. 

چرا همسرتان به خاطر چیزهای کوچک عصبانی می شود؟

  1. تغییرات هورمونی: گاهی اوقات حتی آنهایی که معمولاً آرام هستند به دلیل تغییرات هورمونی به طور ناگهانی تحریک شده و عصبانی می شوند. در مردان، تستوسترون پایین می‌تواند باعث افزایش خشم شود، در حالی که در زنان، استروژن پایین دلیل تغییرات خلق و خوی است. عواملی مانند سبک زندگی، رژیم غذایی و خواب، می توانند بر سطح این هورمون ها تأثیر بگذارند.
  2. افزایش سطح استرس: استرس ناشی از کار، مشکلات مالی یا هر چیز دیگری می تواند فرد را ناامید و در نهایت عصبانی کند. اگر شریک زندگی شما تقریباً همیشه به هر دلیلی تحت فشار است، ممکن است از چیزهای کوچک عصبانی شود.
  3. مشکلات حل نشده دوران کودکی: پرخاشگری همچنین می تواند نتیجه آسیب های دوران کودکی باشد. اگر همسر شما در محیطی خشن بزرگ شده باشد ممکن است به افرادی پرخاشگر تبدیل شود که سعی در سرکوب زخم های عاطفی دارند.

4. شکست در زندگی: برخی از حوادث زندگی مانند خیانت، از دست دادن شغل یا ناباروری می‌تواند باعث عصبانیت و افسردگی شریک زندگی شود. این واقعیت که آن ها قادر به موفقیت در زندگی نیستند نیز می تواند باعث ایجاد احساس افسردگی و تنهایی در آن ها شود. و همه این احساسات منفی را با خشم بروز می دهند.

نشانه های  مشکل کنترل خشم دارد| شوهر عصبی نی نی سایت

  1. خشم به صورت ناسالم بیان می شود: مانند بسیاری از احساسات انسانی، خشم را نمی توان سرکوب یا از بین برد بلکه باید به روشی سالم نشان داده شود که شامل صدمه زدن به طرف مقابل از نظر جسمی یا روحی نباشد. اما افرادی که مشکلات خشم دارند تمایل دارند آن را بهروشی ناسالماز خود بیرون می‌کنند: به خاطر چیزهای کوچک عصبانی می‌شوند، فریاد می‌زنند و شما یا دیگران را متهم می‌کنند.
  2. احساس افسردگی می کنید: مواجهه مداوم با عصبانیت همسر کار آسانی نیست. می توانید یک یا دو بار عصبانیت آن ها را نادیده بگیرید، اما در طول زمان احساس افسردگی پیدا می کنید حتی ممکن است احساس کنید که عشق و علاقه به همسرتان به دلیل کج خلقی با نفرت و کینه جایگزین شده است.
  3. صمیمیت از بین می رود: وقتی برای جلوگیری از عصبانیت همسرتان همیشه باید مراقب باشید. شما آنقدر می ترسید که از به اشتراک گذاشتن خواسته های خود با آن ها خودداری می کنید. با از بین رفتن عشق، صمیمیت فیزیکی بسیار سخت می شود. اگر همسرتان همیشه حرف می‌زند و تصمیم‌گیری می‌کند و شما همیشه گوش می‌دهید و برای جلوگیری از دعوا حرفی نمی زنید، صمیمیت رابطه از بین می رود.
  4. شما را مقصر می داند: یکی از بارزترین نشانه های همسر عصبانی این است که از عصبانیت خود برای پوشاندن اشتباهات خود استفاده می کند. برای مثال، اگر چیزی پیدا کردید که نشان می‌دهد همسرتان به شما خیانت کرده است با فریاد زدن باعث شود شما احساس گناه کنید یا از مطرح کردن دوباره آن موضوع وحشت داشته باشید.
  5. تأثیر بر فرزندان: خشم کنترل نشده شریک زندگی تان می تواند بر روی فرزندان تاثیرات بدتری داشته باشد. بچه ها معمولا از والدین خود یاد می گیرند. وقتی می بینند که والدینی فریاد می زند به این باور می رسند که چنین رفتاری راهی برای رسیدن به خواسته ها می باشد. آن ها همچنین از ترس صداهای بلند و عصبانیت می توانند ترسو و درونگرا شوند. قرار گرفتن دائمی در معرض خشم و تمسخر نیز باعث ایجاد تغییراتی در الگوهای رشد آن ها می شود.

منبع : 10 راه های مقابله با عصبانیت شوهر| نجات زندگی مشترک 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.