معرفی کردن بچه خودتان به همسر جدیدتان

معرفی کردن بچه خودتان به همسر جدیدتان یک مورد خیلی مهمی است.

با این وجود، در صورتیکه فکر می کنید رابطه شما در شرایطی قرار دارد که بهترین فرصت برای معرفی بچه خودتان به همسر جدیدتان است، این کار هیچان انگیز خواهد بود چرا که می خواهید مهمترین فرد موجود در زندگی تان را به یک فردی معرفی کنید که از صمیم قلبتان دوستش دارید.

در صورتیکه شما هم در این شرایط قرار گرفته باشید، برای آشنا کردن بچه تان و همسر جدیدتان می توانید از راهنماهای بیان شده در زیر استفاده کنید.

مراحل

این مرحله اول یا گام اول عبارت از یک موردی می باشد که در تمامی روابط جدیدی که یک کودک در آن حضور دارد، باید در نظر گرفته شود

1. این مرحله اول یا گام اول عبارت از یک موردی می باشد که در تمامی روابط جدیدی که یک کودک در آن حضور دارد، باید در نظر گرفته شود.

قبل از هر نوع معرفی مطمئن شوید که شما و همسرتان صرف نظر از هر اتفاقی که صورت بگیرد، درآینده روابط پایدار و شادی خواهید داشت.

جدا شدن و تغییر همسرتان و معرفی کردن بچه تان به یک مرد دیگری می تواند از نظر عاطفی به کودک آسیب بزند و او را دچار یک نوع سردرگمی کند.

کودکان مستعد این هستند که به صورت سریع با سایر افراد ارتباط برقرار کنند و در صورتیکه این رابطه ناپایدار باشد و همسرتان شمارا ترک کند، کودک شما هم آسیب خواهد دید.

قبل از هر نوع تصمیم گیری، نسبت به رابطه خودتان مطمئن شوید.

قبل از هر معرفی، سن بچه تان را در نظر داشته باشید

2. قبل از هر معرفی، سن بچه تان را در نظر داشته باشید.

ملاقات یک نوزاد (کمتر از یک ساله) با همسر جدیدتان هیچ مشکلی را ایجاد نمی کند، چرا که در صورتیکه این فرد شما را ترک کند، این احتمال که بچه شما این فرد را به یاد بیاورد یا با او رابطه برقرار کند، نسبت به احتمال صورت گرفتن چنین رابطه ای توسط یک فرزند بزرگتر، کمتر خواهد بود.

با این وجود، در صورتیکه نسبت به آینده رابطه تان نامطمئن باشید، ملاقات های همسرتان با بچه هایتان را محدود کنید.

قبل از معرفی بچه تان به یک مرد جدید در زندگی خودتان، حتما در مورد این مرد با بچه تان صحبت کنید یا یک تماس تلفنی مابین آنها برقرار کنید

3. قبل از معرفی بچه تان به یک مرد جدید در زندگی خودتان، حتما در مورد این مرد با بچه تان صحبت کنید یا یک تماس تلفنی مابین آنها برقرار کنید.

از طریق نام بردن از همسرتان در یک مکالمه ای که با فرزندتان دارید (که این معرفی باید متناسب با سن بچه باشد)، فرزندتان مطلع خواهد شد که شما یک دوست جدیدی دارید که در برخی مواقع کنار او هستید.

همچنین در صورتیکه بچه تان بخواهد با این فرد صحبت کند، بهتر است که در ابتدا به صورت تلفنی با هم صحبت کنند تا بچه تان فرصت زمانی مناسبی برای عادت کردن به این فرد جدید داشته باشد.

به منظور ایجاد فضای راحت تر برای بچه خودتان در حین معرفی، سعی کنید که در جلسه معرفی یک حالت بی طرفی داشته باشید

4. به منظور ایجاد فضای راحت تر برای بچه خودتان در حین معرفی، سعی کنید که در جلسه معرفی یک حالت بی طرفی داشته باشید .

این جلسه را در یک مکانی برگزار کنید که بچه تان در آن احساس راحتی و خوشحالی داشته باشد. برای مثال، در صورتیکه بچه تان در حین غذا خوردن، زمان خواب یا در حین رفتن به مغازه، به حرف های شما گوش ندهد، در این صورت نباید همسر جدیدتان را به خانه تان دعوت کنید.

در صورتیکه این فرد را در این مواقع به خانه تان دعوت کنید، بچه تان با توجه به سنی که دارد یک نوع احساس ناراحتی در مورد دیدن همسر جدیدتان خواهد داشت و ممکن است که یک سری پرخاشگری هایی از خودش نشان دهد.

با این وجود، در صورتیکه به پارک بروید، بچه شما در آن محیط احساس راحتی خواهد داشت و در آن محیط که ملاقات کردن با سایر افراد یک مورد معمول می باشد، می توانید این مرد را بچه تان معرفی کنید؛ احتمالا بچه تان این مورد را به عنوان یک سرگرمی در نظر خواهد گرفت.

در حین معرفی کردن بچه تان به همسرتان، بهتر است که در ابتدا این مرد را به عنوان یک دوست معرفی کنید

5. در حین معرفی کردن بچه تان به همسرتان، بهتر است که در ابتدا این مرد را به عنوان یک دوست معرفی کنید.

اکثر بچه ها، به خصوص در سنین اولیه، روابط مابین یک زن و یک مرد را درک نمی کنند، بنابراین هیچ نیازی نیست که از طریق توضیح دادن بیشتر، شرایط موجود را پیچیده تر کنید.

در صورتیکه بچه شما بزرگتر باشد و نسبت به روابط مابین زن و مرد مطلع باشد، باز هم این مرد را به عنوان یک دوست معرفی کنید تا بچه تان به صورت تدریجی به او عادت کند.

به منظور اینکه این تغییر را تا حد ممکن برای بچه تان راحت کنید، سعی کنید که همه چیز را به صورت ساده انجام دهید، به خصوص در شروع معرفی

6. به منظور اینکه این تغییر را تا حد ممکن برای بچه تان راحت کنید، سعی کنید که همه چیز را به صورت ساده انجام دهید، به خصوص در شروع معرفی.

در زمانیکه بچه تان پیش شما باشد، سعی کنید که تماس فیزیکی کمتری با همسرتان داشته باشید.

این نکته را به یاد داشته باشید که کودکتان از زمانی که به یاد دارد، با شما تنها بوده است و وارد شدن یک همسر جدید می تواند منجر به ایجاد احساس ناایمنی در کودک شود، به خصوص در صورتیکه کودکتان احساس کند که بعد از وارد شدن این فرد در زندگیتان، زمان کمتری را به او اختصاص می دهید.

. از طریق صحبت کردن با همسرتان در رابطه با مواردی که بچه تان دوست دارد یا دوست ندارد، به او کمک کنید تا رابطه بهتری با بچه تان ایجاد کند

7. از طریق صحبت کردن با همسرتان در رابطه با مواردی که بچه تان دوست دارد یا دوست ندارد، به او کمک کنید تا رابطه بهتری با بچه تان ایجاد کند.

در این صورت همسرتان می تواند در مورد یکی از علایق بچه تان با او صحبت کند و به تدریج با او رابطه برقرار کند.

توصیه ها:

همانطور که این معرفی برای بچه تان استرس زا است، چنین شرایطی برای همسرتان هم وجود دارد و او هم تا یک سطحی استرس دارد.

او انتظار خواهد داشت که یک دختر یا پسر کوچکی که در زندگیش وجود دارد، او را دوست داشته باشد.

به همین دلیل است که انتخاب یک مکان مناسب برای معرفی اهمیت زیادی دارد. همچنین در صورتیکه به همسرتان بگویید (البته در صورت لزوم) که شاید پذیرفتن او از طرف بچه تان زمان بر باشد ولی نباید نگران چیزی باشید، باعث خواهید شد که همسرتان با فشار زیادی مواجه باشد.

سعی نکنید که یک شخصیت “کودک نمونه” را در جلوی همسرتان ایجاد کنید و او را تحت تاثیر قرار دهید. شما بچه تان را همانطور که است دوست دارید و همسرتان هم باید او را همانطور که است دوست داشته باشد.

بچه بچه است. تغییر وضعیت روانی، وسواس و عصبانی شدن عبارت از یک سری شرایط عادی برای بچه ها می باشند و شما و همسرتان نباید نگران آن باشید و فقط باید او را درک کنید.

در همه جلسات، یک نقش بی طرفی داشته باشید.

در صورتیکه بچه تان بعد از بیدار شدن از خواب از نظر روحی یا بهزیستی در شرایط نامناسبی قرار داشته باشد، باید جلسه معرفی را به یک زمان دیگری موکول کنید.

یک کودک خسته، بدخلق یا بدحال، مشارکت کمتری با شما خواهد کرد و در این شرایط احساس نامناسبی خواهد داشت.

در صورتی که بخواهید بچه تان در یک محیط عمومی با همسر جدیدتان آشنا شود، در این صورت به شما توصیه می کنم که چند تا عروسک با خودتان بیاورید تا در صورتیکه معرفی طبق برنامه ریزی صورت گرفته پیش نرفته باشد، با استفاده از آنها بتوانید بچه خودتان را سرگرم بازی کنید تا حواسش پرت شود.

هشدارها:

زمان هایی که به همسرتان و بچه تان اختصاص می دهید را از هم مجزا کنید. رابطه مابین شما و بچه تان نباید به دلیل حضور یک فرد دیگری محدود شود. این زمان در طول دوره تغییر، نقش بسیار مهمی را در زندگی بچه تان خواهد داشت.

در صورتیکه همسرتان نسبت به بچه شما پرخاشگری نشان دهد یا یک حرف اهانت آمیزی به او بزند، باید به خاطر بچه تان از این رابطه صرفنظر کنید.

شما یک مردی را  می خواهید که تاثیر مناسبی بر روی بچه تان داشته باشد، نه اینکه تاثیر مخربی بر روی او داشته باشد.

همچنین در زمانیکه همسرتان پیش شما هست، بچه تان را هم دعوت کنید که در کنارتان باشد.

در صورتیکه به خاطر حضور داشتن یک مردی نسبت به بچه تان بی توجهی کنید، منجر به وارد شدن یک آسیبی به بچه تان خواهید شد.

در واقع با این کارتان به همسرتان هم توهین خواهید کرد و در صورتیکه بچه تان بیرون بیاید، به منظور جلب توجه، یک سری پرخاشگری هایی را نشان خواهد داد.

هیچ لزومی وجود ندارد که بچه تان همسر جدیدتان را بپذیرد. این مورد کاملا قابل درک است.

قبل از معرفی همسر جدیدتان به بچه خودتان با او یک رابطه ای داشته اید (که ایجاد زمان بر بوده است) و ممکن است که ایجاد رابطه مابین بچه تان و همسرتان هم به زمان نیاز داشته باشد.

در صورتیکه در اولین ملاقات های صورت گرفته رابطه مناسبی مابین آنها شکل نگیرد، نگران نشوید. پافشاری و شکیبایی نقش مهمی را در این شرایط خواهد داشت.

در صورتیکه بچه شما به دلیل یک سری شرایط نامشخصی شروع به پرخاشگری کند، در این صورت باید با او برخورد کنید. به بچه تان بگویید که رفتار بدش نسبت به همسر جدیدتان را تحمل نخواهید کرد و باید به او توضیح دهید که این رفتارش غیر قابل قبول است.

به روز رسانی شده در: 2 نوامبر 2016 , ترجمه : کانون مشاوران ایران

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.